ACCIDENT GRAV – Doi poliţişti morţi și o poliţistă în comă

Un grav accidnt s-a produs în această seară la ieşirea din Târgu Lăpuş. Un poliţist a decedat pe loc, şoferul şi o pasageră, toţi poliţişti, grav răniţi. Poliţista a fost preluată de echipajul SMURD, fiind intubată şi transportată la Spitalul de Urgenţă din Baia Mare. Probabil din cauza vitezei, şoferul maşinii a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un stâlp de electricitate.

Conducatorul auto T.R, 28 ani, agent de politie in cadrup PO Targu Lapus aflat in timpul liber, decedat in ambulanta in drum spre spital.

Pasagerul din dreapta fata V.N.B, 25 ani, agent principal de politie in cadrul PO Targu Lapus, aflat in timpul programului de lucru, decedat la impact.

Pasagera din spate M.A, 25 ani, agent de politie in cadrul PO Targu Lapus aflata in timpul programului de lucru, transportata la spital in stare stabila.

ACTUALIZARE

În jurul orei 20.30, pompierii militari au fost solicitați să intervină la un accident rutier, cu un autoturism implicat, pe DJ 109F, în localitatea Târgu Lăpuș, iesirea înspre Răzoare.

La fața locului s-au deplasat echipajul de Terapie Intensivă Mobilă, o autospecială de stingere cu apă și spumă, cu modul de descarcerare și un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Stației de Pompieri Târgu Lăpuș, dar și doua echipaje ale Serviciului de Ambulanță.

În autoturism se aflau 3 persoane, o femeie rămasă încarcerată, și doua persoane de sex masculin, din pacate, ambele declarate decedate.

Victima va fi transportată la spital de către echipajul medical.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

La data de 02 august a.c., la ora 20.39, Poliția a fost sesizată cu privire la producerea unui accident cu victime, în orașul Târgu Lăpuș.

Primele verificări au relevat faptul că șoferul unui autoturism ar fi pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

Din păcate, în urma impactului, un pasager de 25 de ani, agent principal de poliție în cadrul Poliției orașului Târgu Lăpuș, a suferit leziuni incompatibile cu viața. Conducătorul auto, un tânăr de 28 de ani, agent de poliție în cadrul Poliției orașului Târgu Lăpuș, aflat în momentul accidentului în timpul liber, a decedat în drum spre spital.

O tânără de 25 ani, agent de poliție, a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

A fost constituită echipă complexă, care în prezent se află la fața locului și desfășoară verificări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *