Un bărbat de 64 de ani și fiul acestuia de 16 ani au violat o minora de 14 ani

Faptă îngrozitoare în cartierul băimărean Ferneziu. Un bărbat în vâstă de 64 de ani și fiul acestuia în vârstă de 16 ani au fost săltați ieri de mascații de la Serviciul de Acțiuni Speciale (SAS) din cadrul IPJ Maramureș.

Cei doi invidizi ar fi principalii suspecți în cazul unui viol comis asupra unei minore de 14 ani din cartierul Ferneziu. Aparținătorii fetei ar fi alertat poliția, care a deschis imediat o anchetă.

Sursele noastre spun că fapta ar fi fost filmată iar apoi distribuită pe rețelele de socializare unor cunoscuți. Mai mult, minora ar fi fost amenințată cu un cuțit. Acesteia i s-ar fi spus că dacă va povesti ceva va fi omorâtă.

Acum cazul este coordonat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare. Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Fiul său (minor) a fost lăsat liber pentru că este foarte posibil să fi fost forțat să comită fapta de tatăl lui. Anchetatorii urmează să stabilească exact cum s-a produs faptele.

Ce spune Poliția

În baza probatoriului administrat a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, a unui bărbat, de 64 de ani.

În fapt, la data de 27 august a.c., la ora 00.23, Poliția municipiului Baia Mare a fost sesizată prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că o minoră, de 14 ani, ar fi fost victima unui viol.

Polițiștii au identificat-o pe victimă, precum și pe mama acesteia.

Un bărbat, bănuit că ar fi fost implicat în activitatea infracțională, a fost reținut pentru 24 de ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș.

În cauză, se continuă cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, în vederea documentări întregii activități infracționale.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *