Incendiu puternic la o casă – 20 de pompieri intervin

Un incendiu violent a izbucnit în această seară în zona Complex din orașul Borșa. Din primele informații se pare că focul a cuprins acoperișul unei gospodării de pe strada Preluca Tătarilor.

Inițial au fost trimise două autospeciale de intervenție ale pompierilor militari din Borșa și un echipaj SMURD. Din cauza amplorii incendiului s-au suplimentat forțele cu încă trei autospeciale.


Suprafața este una foarte mare iar flăcările s-au extins și la un imobil cu mai multe etaje. Este vorba despre o casă parter + 3 + mansardă.

”Intervenim cu 4 autospeciale, un echipaj SMURD și un echipaj de comandă. Se intervine pe o suprafață de 280 mp de acoperiș și mansardă. Exista riscul de extindere însă acum acest risc a fost înlăturat. Se intervine în acest moment” ne-a transmis ISU Maramureș.

ACTUALIZARE 

În aceste momente peste 20 de pompieri din cadrul Stației Borșa și a Secției de Pompieri Vișeu de Sus intervin cu 4 autospeciale de stingere pentru lichidarea incendiului, care a fost localizat la nivelul mansardei și a acoperișului, pe o suprafață de circa 250mp.

Din fericire nu exista victime. Proprietarii sunt plecați în străinătate.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *