Gheorghe Șimon, omul cuvântului dat!

Fiu al Maramureșului Voievodal, deputatul Gheorghe Șimon nu are nevoie de prea multe prezentări. Faptele vorbesc pentru el. Reprezintă cu cinste Maramureșul în Parlamentul României și a dus la București valorile învățate acasă, la Vișeu de Sus: cuvântul dat este Sfânt!

Are peste 30 de ani de când este membru PSD și a decis să intre în politică pentru a face auzită vocea maramureșenilor. A fost consilier local, județean, deputat și ministru al Economiei în perioada 2017 – 2018. Și-a dat cuvântul că va aduce magistrala de gaz în Maramureșul Voievodal și în Țara Codrului și acest lucru a devenit o realitate: lucrările la conectarea gospodăriilor sunt în plină desfășurare.


Am colaborat mult cu Ghiță Șimon, atât din perspectiva de consilier cât și din cea de deputat și știu că mereu are o vorbă bună, un sfat înțelept și ajutor dacă este cazul. A făcut „lobby” pentru proiectele primarilor din Maramureș, știu că a fost garantul multor investiții din județ și știu că, în continuare, nu-și va trăda crezul: cuvântul dat este Sfânt!

Mult succes Gheorghe Șimon în această campanie pentru că Împreună alegem Calea Sigură pentru România, calea sigură pentru Maramureș!

Gabriel Valer Zetea, preşedinte PSD Maramureș

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *