Bogdan Boitor este unul dintre tinerii talentați pe care PSD Maramureș îi propune pentru Camera Deputaților!

Azi voi prezenta un nou candidat pe lista PSD Maramureș pentru Camera Deputaților, un pariu personal al meu de a aduce cât mai mulți tineri în prim-plan, deoarece am încredere deplină în potențialul lor. Bogdan Boitor, în vârstă de 32 de ani este un exemplu elocvent al acestui angajament. Cu o experiență de 9 ani în administrația publică, atât la Administrația Prezidențială, ANCOM, cât și la Secretariatul General al Guvernului, Bogdan s-a remarcat ca specialist în comunicare, acumulând o vastă experiență, atât internă, cât și externă. Deși locuiește în București de peste 13 ani, inima lui a rămas întotdeauna legată de Maramureș, locul său de suflet.

Ca viitor parlamentar, Bogdan își dorește să sprijine tinerii și inițiativele care le creează oportunități, fiind convins că educația este cheia către o societate bazată pe egalitate de șanse. El crede că prin investiții corecte în educație, copiii din toate mediile pot avea o șansă reală de reușită. În plus, Bogdan este un susținător al unui mediu de afaceri echitabil, în care fiecare român are șansa de a-și dezvolta propriul drum, prin muncă cinstită. Un alt subiect de maximă importanță pentru Bogdan este lupta împotriva consumului de droguri, un fenomen îngrijorător în România de astăzi. El crede că prin campanii de conștientizare și sprijin pentru victime, acest flagel poate fi combătut eficient.


Am mare încredere în Bogdan Boitor și în capacitatea sa de a aduce o schimbare pozitivă, mai ales pentru tânăra generație și sunt convins că ne va reprezenta cu cinste în Parlamentul României! Împreună alegem Calea Sigură pentru Maramureș, Calea Sigură pentru România!

Gabriel Valer Zetea, preşedinte PSD Maramureș

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *