Un minor a reușit contraperformanța de a avea ȘAPTE dosare penale după ce a fost prins DE MAI MULTE ORI la volanul unor mașini – Ieri a fost prins chiar la volanul unei dube furate.

Un minor, în vârstă de 16 ani, reușit contraperformanța de a avea ȘAPTE dosare penale după ce a fost prins DE MAI MULTE ORI la volanul unor mașini pe raza municipiului Satu Mare. Ultima dată a fost prins chiar ieri, după ce a furat o mașină și a condus-o mai mulți kilometri.

Conform informațiilor PresaSMtânărul ar fi furat o autoutilitară ieri, în jurul orei 18.30, din Cartierul Micro 16. Polițiștii au făcut filtre la ieșirile din municipiul Satu Mare, dar și pe principalele drumuri din județul Satu Mare. Adolescentul a fost prins pe Bulevardul Lucian Blaga, după ce a reușit să conducă câțiva kilometri.

Adolescentul nu poate fi convins nicicum să renunțe la acțiunile sale, ”pasiunea” sa pentru șofat părând să fie mai importantă pentru el. Cert este că în acest ritm riscă să ajungă într-un centru de corecție.

La vârsta de doar 14 ani, în data de 18 decembrie 2020, acesta a condus un BMW în municipiul Satu Mare și a fost surprins la data respectivă, în jurul orei 03.00, în Cartierul Micro 17, de către un echipaj al Poliției Satu Mare.

Oamenii legii au încercat să îl oprească, pornind și semnalele acustice și luminoase, dar șoferul de ocazie a demarat în trombă. Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului. Tupeul minorului a fost fără margini, acesta fiind la un pas să acroșeze autospeciala de Poliție.

Minorul a abandonat mașina, în care se mai aflau alți trei tineri, în zona digului și a fugit pe jos. Polițiștii au reușit să îl prindă la scurt timp.

Sursa: PresaSM

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *