Un tânăr a fost prins de polițiștii locali consumând droguri în Parcul Dacia.

Azi-noapte, în timp ce se aflau în patrulare, un echipaj al poliției locale a observat 2 tineri aflați pe marginea râului Săsar, în spatele Cinematografului Dacia.

Polițiștii au mers să verifice ce se întâmplă, iar când au ajuns lângă tineri, nu mare le-a fost mirarea observând că unul din ei își rula o “țigară”


Ambii tineri au fost legitimați și percheziționați de către echipajul de Poliție Locală, iar asupra unuia dintre tineri a fost găsită o “țigară” , un grinder și o folie de staniol care conținea mai multe grame de resturi vegetale cu culoare și miros specific ce păreau a fi cannabis.

Tânărul asupra căruia au fost găsite acestea, a fost dus la sediul Poliției Municipiului Baia Mare unde a fost predat pentru continuarea măsurilor ce se impun.


ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREȘ

Azi-noapte, polițiștii Municipiului Baia Mare au fost sesizați de către un echipaj al Poliției Locale, despre faptul că, au observat în parcul Dacia din municipiu, o persoană despre care au suspiciunea că ar consuma substanțe interzise.

Persoana a fost identificată ca fiind un tânăr de 18 ani din Cernești, iar în urma controlului corporal efectuat, asupra sa a fost identificată o folie de aluminiu, ce conținea o substanță vegetală, de culoare verde-oliv, cu miros înțepător, susceptibilă a fi drog. De asemenea, a mai fost identificat un grinder, care prezenta urme cu aceiași substanță.

Acestea au fost ridicate și înaintate către D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureș, în vederea continuării cercetărilor, existând suspiciunea unor fapte incriminate de Legea 143 din 2000.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *