1 DECEMBRIE – Concert extraordinar de Ziua Națională a României în Baia Mare

Consiliul Județean Maramureș, Municipiul Baia Mare și Ansamblul Folcloric Național „Transilvania” organizează  Concertul Extraordinar de Ziua Națională a României, dedicat fiecărui suflet de român. Evenimentul se va desfășura pe scena amplasată în Piața Revoluției, din Baia Mare, în data de 1 decembrie, de la ora 14.

Accesul va fi permis doar pentru persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-COV2, respectiv pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-COV2, cu respectarea tuturor măsurilor de protecție și siguranță împotriva răspândirii virusului SARS-COV2 (purtarea măștii de protecție și distanțare fizică), iar pentru copiii sub 12 ani, accesul va fi posibil cu respectarea măsurilor de protecție și de siguranță.

Invitati: Reprezentantii ai  Provinciilor istorice:

  • Oltenia  – Ionuț alaturi de Doinița Dolănescu și Marius Zorilă,
  • Moldova – Viorica Macovei, Călin Brăteanu și Taraful Obcina ,
  • Transilvania – Lavinia Goste, Adriana Irimieș,  Petrica Mureșan, Georgiana Marina, Diana Cârlig și Dumitru Dobrican;
  • Maramuresul Voievodal: Florentina și Petre Giurgi, Alexandru Pop, Ionuț Bledea și Voichita Nemeș; Corul Barbatesc din Finteușu Mare- corul nascut odata cu Unirea;
  • Grup Vocal Moștenitorii Maramureșului: Andreea Ghițiu, Natalia Cozma, Silvia Timiș, Florin Gherman, Bianca Latis, Ionut Teudan, Denis Cupșe, Gabriela Ardusatan, Andreea Cozneac, Monica Sandor,Livia Neag, Ghița Breban, Sonia Rațiu, Ionuț Uivaroș, și Mariana Cușner.
  • Scoala Populara de Arta „Liviul Borlan”

Spectacolul va fi organizat, cu participatea extraordinară a orchestrei și a corpului de balet al Ansamblului Folcloric Național „Transilvania” și a Fanfarei Municipală Baia Mare; Prezentatori Marilena Florescu și Andrei Ansary

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *