200 de ani de existență – LA MULȚI ANI POLIȚIA ROMANĂ !

Astăzi, 25 martie, este o zi specială pentru noi, polițiștii maramureșeni. În ceas de sărbătoare, reiterăm fiecare moment istoric, fiecare amintire plăcută, fiecare intervenție a unui polițist care a ajutat sau sprijinit un cetățean.

De-a lungul istoriei, polițiștii maramureșeni s-au remarcat prin descinderile de amploare, activitățile informativ-operative desfășurate, prin intervenția cu promptitudine la apelurile 112, activitățile operative desfășurate în dosarele penale și orice tip de activitate în care s-au implicat polițiștii maramureșeni.

A iubi meseria de polițist este în natura noastră. A iubi uniforma de poliție este literă de lege. Fiecare pas făcut de un polițist pe meleagurile maramureșene a rămas și va rămâne impregnat.

Polițiștii maramureșeni iubesc, îndrumă, excelează, intervin, rezolvă și sunt mereu la datorie pentru cetățeni.

Ne bucurăm de fiecare zi având contact cu copiii, elevii, tinerii de toate vârstele, cetățenii și, nu în ultimul rând, de relația de colaborare cu celelalte institutii ale Ministerului Afecerilor Interne, autoritățile locale și mass-media.

Așa cum subliniază domnul comisar șef de poliție Mihai Gherman, inspectorul șef al I.P.J. Maramureș:

„Încercăm să reactualizăm o idee verificată: comunitatea determină poliția și, împreună, ele dizolvă convenabil tensiunile sociale ! Astfel, am reuși să ne amintim cu bucurie data de 25 martie, drept Ziua Poliției Naționale! În mod deosebit, vrem să progresăm folositor în comunicarea cu presa. Pe acest palier de cooperare, am încredere că jurnaliștii profesioniști vor fi de acord cu rigoarea transparenței maxim posibile pe care noi trebuie să o respectăm; dar și că vor aprecia pozitiv Poliția ca o sursă primară a informațiilor oferite.”

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *