A LOVIT CU BMW-UL ȘASE MAȘINI PARCATE PE O STRADĂ DIN BAIA MARE. ȘOFERUL AR FI FUGIT IMEDIAT. APOI A APĂRUT O FATĂ BEATĂ ȘI FĂRĂ PERMIS CARE SUSȚINEA CĂ EA ERA LA VOLANUL BMW-ULUI

Accident pe strada Gării din municipiul Baia Mare. Din primele informații se pare că șoferul unui autoturism BMW înmatriculat în județul Maramureș a reușit ”performanța” de a distruge șase autoturisme ce erau parcate pe strada amintită.

Conform martorilor se pare după impact din autoturismul BMW ar fi coborât doi tineri care ar fi dispărut între blocuri. După ce polițiștii au sosit la fața locului și au început cercetările în zonă a venit o tânără însoțită de mama ei care a susținut că ea ar fi condus.

Aceasta ar fi spus că a fost la o petrecere și că de acolo după ce a consumat alcool ar fi urcat la volan și a comis accidentul. Polițiștii au testat-o pe tânără etilotestul indicând 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Băimăreanca a fost dusă la sediul poliției pentru audieri deoarece există suspiciuni rezonabile că tânăra nu ar spune adevărul.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *