23 de milioane de euro pentru reabilitarea Palatului Administrativ

În ședința Consiliului Județean Maramureș de joi, 28 iulie, s-a aprobat documentația necesară pentru realizarea obiectivului de investiții “Reabilitarea Palatului Administrativ”.

Această clădire deservește mai multe instituții publice din județ, nu doar Prefectura Maramureș și Consiliul Județean, iar în prezent se află într-o stare avansată de degradare și are nevoie de o reabilitare integrală.

”Prin realizarea acestui proiect, pe lângă reabilitarea birourilor, a sălilor de ședință, reamenajarea parcărilor și a turnului, deschidem zona pentru public, prin realizarea unei zone de promenadă în fața Palatului Administrativ, unde cetă­țenii sau turiștii se vor putea plimba și vor putea vizita turnul Palatului Administrativ de unde vor putea viziona întreg municipiul Baia Mare”, a declarat Ionel Bogan, președintele Consiliului Județean Maramureș. Valoarea proiectului este de 23 de mili­oane de euro și va fi finanțat prin Programul Operațional Regional. Durata estimată de execuție este de 24 de luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *