Misiunile jandarmilor maramureseni din acest weekend

Un sfârşit de săptămână bogat în evenimente cultural-artistice și sportive precum cel care se apropie, se poate desfășura în siguranță întrucât colegii noștri vor fi prezenți în mijlocul cetățenilor.

Pentru că weekendul acesta este marcat de Sărbătoarea Sânzienelor, în județul nostru vor avea loc mai multe evenimente tematice astfel: de vineri până duminică, manifestarea cultural-artistică MândrIE maramureșeană, ediția a IX-a- Promovarea obiectivelor și tradițiilor locale în orașul Baia Mare, iar la Borșa, evenimentul Nopți de Sânziene. Sâmbătă, începând cu ora 9:00, suntem prezenți atât la manifestarea culturală Cu Ia pe bicicletă din Baia Mare, cât și la Zilele Orașului – Flori de Sânziene de la Tăuții-Măgherăuș.

De asemenea, pe tot parcursul zilelor de vineri, sâmbătă și duminică, vom sprijini desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentului sportiv Raliul Maramureșului, iar duminică, de la ora 17:00, vom asigura măsurile de ordine publică pe stadionul ,,Viorel Mateianu” din Baia Mare, la meciul de fotbal dintre echipele ACS Gloria Sălsig și ACS UAC Europe.

Întrucât acest sfârșit de săptămână este marcat de manifestații de amploare și cu public numeros, recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de ordine publică, normele legale şi regulile impuse de organizatori, iar în cazul apariţiei unor fapte de natură a tulbura ordinea sau liniştea publică, să nu se implice direct, ci să semnaleze aceste aspecte forţelor de ordine, fie direct, fie prin numărul de urgenţe 112.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *