Accident teribil de pe DN19 – Soferul la un pas de a fi decapitat

Accident grav pe Drumul Național 19, între Satu Mare și Carei, lângă Vraja Crasnei. Acolo unde un tânăr în vârstă de 22 ani a adormit la volan, fiind singur în mașină. A părăsit cu autoturismul partea carosabilă, a spulberat un parapet și a rămas încarcerat. Victima este în stare gravă.

În această dimineață, în jurul orei 07:00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină în cazul unui accident rutier, produs în localitatea Craidorolț, județul Satu Mare.

Un autoturism în care se afla o persoană de sex masculin a părăsit partea carosabilă a drumului, intrând în parapetul delimitator. În urma evenimentului conducătorul auto a rămas încarcerat în autoturismul avariat.

Către locul indicat s-a deplasat de urgență un echipaj militar din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei, cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobilă.

Sosiți la locul intervenției, pompierii au acționat pentru extragerea victimei, aceasta fiind predată echipajului TIM prezent la locul evenimentului, care i-a acordat primele îngrijiri medicale.

Ulterior victima a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare, cu politraumatisme, dar în stare de conștiență.

Martorii au declarat pentru PresaSM că tânărul circula dinspre municipiul Carei înspre municipiul Satu Mare, a adormit la volan și s-a înfipt cu mașina în parapet.

”Eu am văzut întreaga scenă. Au fost niște secvențe ireale. Nu ne-a venit să credem ce am văzut. A adormit la volan și efectiv mașina s-a înfipt în parapet. Noroc că a luat parapetul pe mijlocul mașinii, altfel îl decapita. Am sunat imediat la 112. Șoferul a rămas încarcerat. Era semi-conștient, dar am fost profund afectat când i-am văzut privirea. Felicit pompierii pentru modul în care au intervenit. I-au salvat viața”, a spus un martor ocular, pentru PresaSM.

Sursa: PresaSM.ro

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *