ALEGERI INTERNE – Deputatul Brian Cristian candidează la președinția filialei locale reunite USR PLUS Baia Mare

Filiala locală reunită USR PLUS Baia Mare se pregătește de alegerile interne. Sâmbătă, 19 iunie, membrii formațiunii vor decide cine va conduce filiala în următorii ani.

Deputatul Brian Cristian este primul care și-a anunțat candidatura la președinția USR PLUS Baia Mare și, cu această ocazie, face apel la o colaborare eficientă în vederea consolidării filialei locale reunite.

În declarația pe care a transmis-o către membrii partidului și către cetățenii care i-au acordat votul de încredere la alegerile parlamentare, Brian Cristian punctează faptul că va prezenta în această săptămână planul prin care își propune să dezvolte organizația:

“În zilele următoare, voi anunța strategia și viziunea pentru dezvoltarea organizației.

Le urez succes tuturor candidaților și îmi exprim disponibilitatea de a colabora cu oricine dorește să construiască și să ducă proiectul USR PLUS la nivelul următor. Intenția mea este să construim împreună o filială puternică în următorii doi ani.”

Deputatul USR PLUS apreciază mesajele de susținere pe care le-a primit atât de la colegii de partid, cât și de la cetățenii care i-au urmărit activitatea parlamentară până în prezent:

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată până acum și vă invit să urmăriți planul de dezvoltare al filialei locale reunite USR PLUS Baia Mare!”

Biroul parlamentar al deputatului Brian Cristian

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *