Altex deschide un nou magazin în Baia Mare! Marea deschidere are loc pe 1 Decembrie în centrul comercial Shopping Park!

Altex, liderul pieței de electro-IT din România, continuă extinderea lanțului de centre de servicii și anunță deschiderea unui nou magazin în Baia Mare, situat în incinta centrului comercial Shopping Park. Noul magazin Altex, care se alătură celorlalte două locații din Baia Mare, Altex Value Center și Media Galaxy Vivo, vine ca răspuns la nevoia clienților de a avea acces rapid și ușor la o gamă largă de produse, la cel mai bun raport calitate-preț, dar și ca un aport la dezvoltarea economică a comunității locale. 

Suntem bucuroși să anunțăm această deschidere și cu acest nou magazin Altex la Baia Mare să marcăm finalizarea planului de extinderi magazine pentru anul acesta. Aducem locuitorilor din Baia Mare și împrejumiri un nou centru tehnologic cu un stoc variat de produse, pentru fiecare categorie și tot mai multe servicii complementare. Acest magazin reprezintă o investiție importantă pentru companie, spațiul fiind proprietatea proprie a grupului Altex România. Ȋn plus, continuăm să ne implicăm activ ȋn viața comunităților din care facem parte, prin acțiuni de CSR care susțin educația, sănătatea și mediul ȋnconjurător.”, a declarat Edvin Abdulachim, director comercial Altex.

Noul magazin din Baia Mare este situat în incinta centrului comercial Shopping Park, din Bulevardul Unirii, nr.21A, are o suprafață comercială de 1.500 mp și un stoc de peste 35.000 de produse. Magazinul este dotat cu tehnologie modernă precum becuri LED, display-uri digitale, pentru o experiență îmbunătățită de cumpărături, dar și etichete electronice care asigură o mai bună vizibilitate a prețului la raft, dar și corelarea acestora în timp real. 

Sărbătorim împreună Ziua Națională!

De Ziua Națională, defilăm cu cele mai mici prețuri și distracție, la marea deschidere a noului magazin Altex. Pe 1 Decembrie, de la ora 12:00, în parcarea noului magazin Altex Shopping Park, sărbătorim împreună alături de ansamblul Tradiții Maramureșene și de Barbarossa Samba Group. 

Doar ȋn ziua deschiderii, magazinul are program extins, de la 7:00 la 21:00. Programul normal este de luni până duminică, între orele 9:00 – 21.00. În perioada 1 – 8 decembrie, toți clienții Altex pot profita de super-ofertele dedicate la produsele electro-IT mult dorite. 

Despre ALTEX România 

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 120 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la ȋnceput, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *