APEL UMANITAR: RAUL, VICTIMA TERIBILULUI ACCIDENT DE MALL, ARE NEVOIE DE SÂNGE

Prietenii lui Raul tânărul nenorocit de şoferul unul BMW în staţia de la mall, au lansat mai multe apeluri de donare de sânge pe paginile de socializare: “Vin cu o rugăminte la voi pentru prietenul meu Raul Mihai Varga. Dacă vreți să ajutați victima accidentului (Varga Raul Mihai). Are foarte mare nevoie de sânge! Vă rog, dacă aveți o inimă bună și doriți puteți dona la Centrul De Transfuzie Sanguină pe stradă George Coșbuc numărul 20A din Baia Mare”.

Povestea de dragoste dintre Raul (23 ani) și Denisa (20 ani) a început în urmă cu câți ani. De cum s-au îndrăgostit au fost nedespărțiți. De ceva timp s-au mutat împreună și și-au întemeiat o familie. Stâlpul casei era Raul care muncea pentru a-și întreține familia. Totul până sâmbătă seara, ora 20.04.

Raul și Denisa fuseseră la mall-ul din Baia Mare apoi se îndreptau spre casă. S-au oprit în stația de autobuz pentru a aștepta mijlocul de transport care să îi ducă spre domiciliu. Ora 20.04 a fost parcă blestemată pentru cei doi tineri care stăteau liniștiți pe banca din stație. Șoferul unui BMW, un tânăr de 20 ani, ar fi pierdut controlul volanului și a intrat direct în stația de autobuz.

N-au avut nicio șansă să scape din calea bolidului. Au fost loviți în plin. Raul a suferit o fractură deschisă la piciorul drept. Iubita lui, Denisa, a fost aruncată prin sticla stației de autobuz direct pe trotuar. O bară de aluminiu a băncii i-a secționat piciorul stâng. Când au ajuns medicii cei doi tineri erau conștienți, însă agonizau. Amândoi pierduseră mult, mult sânge.

Acum Denisa este în comă la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Ea a fost supusă unei prime intervenții chirurgicale de amputare a piciorului stâng. Iubitul ei, Raul, a fost stabilizat la spitalul băimărean. Medicii au decis să îl transfere la un spital din Cluj Napoca, la Spitalul de Chirurgie Generală. Leziunile suferite erau foarte grave. Acolo a fost supus unei intervenții chirurgicale de aproape 13 ore. O primă operație finalizată cu succes, spun medicii. Însă pentru a-și reveni va mai fi supus și altor operații.

”Indiferent de orice situație mereu trebuie să ai pe cineva lângă tine să te facă să râzi din orice iar acesta mică făptură ea ..ea e Denisa. Ea mă face să râd doar când o privesc și e cea mai curată la suflet, o iubesc pentru ce este, nu pentru cum arată” a scris Raul pe facebook despre ”iubirea vieții lui” în urmă cu ceva vreme.

De cealaltă parte, șoferul de 20 ani, a fost audiat la poliție. Anca Pop, IPJ Maramureș: „Conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. A fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”. Șoferul este cercetat penal în libertate pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

2 COMMENTS

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *