ATAC ARMAT ÎN BAIA MARE – Un autoturism avariat in timp ce aștepta la semafor.

Incident deosebit de grav petrecut în această seară în zona Pieței Revoluției din municipiul Baia Mare. Un individ necunoscut a deschis focul în plină stradă. Ținta a fost un autoturism marca BMW care aștepta la semafor.

În mașină, atât șoferul cât și pasagera, ambii tineri, au scăpat doar cu o sperietură soră cu moartea, gloanțele neatingându-i, provocând doar pagube materiale autoturismului.

Pentru moment nu se cunoaște identitatea atacatorului și nici motivul pentru care a împușcat autoturismul. Mai multe echipaje de Poliție au ajuns la fața locului, împreună cu criminaliștii.


Cert este faptul că din informațiile noastre, arma folosită în acest atac a fost una de tip air-soft cu bile. Totodată focul de armă a fost tras din unul din blocurile din zona intersecției. Unul dintre proiectile a spart geamul din dreapta a autorismului.

Șoferul autoturismului a declarat pentru BAIA MARE TV ca in urma cu aproximativ o săptămână, in aceasi intersectie a mai fost victima aceluiași tip de atac, in acel caz paguba fiind doar o zgârietură.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREȘ

Aseară, 05 iunie, la ora 23.10, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un tânăr din Baia Mare, cu privire la faptul că, în timp ce aștepta în autoturismul personal, la semaforul intersectiei străzilor Piața Revoluției cu strada Culturii, persoane necunoscute au distrus prin spargere, geamul unei portiere, cu un corp dur de forma circulară.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, au identificat apelantul și autoturismul în cauză și au efectuat cercetarea la fața locului.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *