Autoritățile iau în calcul noi restricții: interzicerea circulaţiei pe timp de noapte între orele 18.00 și 05.00

Autoritățile iau în calcul noi restricții, cel puțin pentru Capitală, din cauza valului trei, care a dus la triplarea numărului de infectări raportat cel puțin la 1 martie 2021.
Așadar, sunt acum pe masa celor de la ministerul Sănătății două secenarii cu care vor merge la ședințele organizate de Prefectura Capitalei, atât mâine, dar și în zilele următoare.

Pe baza recomandărilor date de medici, se vorbește despre

⚠️ Scenariul 1:
Carantinare zonală, dar obligatoriu vom ieși din locuință doar pe baza declarației pe propriei răspundere. În acest scenariu, mall-urile și sălile de fitness ar rămâne deschise de luni până vineri.

⚠️ Scenariul 2:
Carantinarea totală în weekend, închiderea mall-urilor, închiderea sălilor de fitness, ieșire doar pe baza declarației pe proprie răspundere (putem circula în caz de urgenţă medicală, la job, putem circula pentru îngrijirea persoanelor vârstnice sau pentru achiziționarea alimentelor strict esenţiale).
Interzicerea părăsirii localităţii, dar și
interzicerea circulaţiei pe timp de noapte între orele 18.00 și 05.00.

13 COMMENTS

  1. Ați votat Iohanis și PNL….. Mama ce bine ne merge fix pula Adolf Hitler și Stalin…. Acum tăceți și stați în casă

  2. Baga me as pula in familia ta iohannis și in morți tăi cu restricțiile tale sa va iau in pula și pe voi de polițiștii jegosi imputiti baga me as pula in fam voastră , o sa vedeți cei care citiți, ca ăsta o sa moara ca tovarasu Ceaușescu , dmnz să-l ierte lu ați as copilași in pula de președinte sa ți moara toată familia pana de paste sa le aprinzi lumânări

  3. Daca lumea tace si inghite minciunile idiotilor de la putere ia sa iesim in strada sa vedeti cum dispare virusul care nu exista am ajuns mai rau ca pe vremea lui ceausescu. Nu e suficient ca ne vand tara bucata cu bucata dar ne inchid in case ce asteptam ?? Sa ne puna sa muncim pentru 2 lei

  4. Fix acum vara când sa-mi fac eu majoratul, v-ați găsit voi sa puneți restricțiile de la ora 18. Toată iarna nu ați luat in calcul aceasta măsura. Vine vara, vreau sa ma distrez și eu cu prietenii mei, sa am ce povesti la Bătrânețe!!! Nu vă gândiți și la oamenii care stau la bloc îi lăsați sa iasă afara pe canicula sa facă insolație și sa moara și când e răcoare ii băgați in case!! Im*******or, oricum e o prostie, n am văzut om mort de Corona in comuna mea, oamenii erau obligați de la spitalul de lângă mine sa spună ca au covid-19. Într-adevăr poate este ceva, dar nu așa cum va alarmați voi!

  5. Ba sunteți o droaie de inculți cu legile voastre asta e bătaie de joc nici de cum o lege care sa ne aducă un beneficiu sunteți toți o adunătura de inculți și acum va credeți toți șefi și aveți grade dar in capul ăla aveți doar târâte porcilor

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *