Bărbat tâlhărit în incinta gării CFR Baia Mare.

Luni, 28 august, la ora 23.30, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Maramureș au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că în Complexul Stației CFR Baia Mare un bărbat acuză faptul că a fost agresat și i-a fost sustrasă geanta.

La fața locului s-a constatat că cele sesizate se confirmă și s-a identificat  apelantul în persoana unui băimărean în vârstă de 40 de ani, care a declarat că, în timp ce se afla într-o zonă cu vegetație din Complexul Stației CFR Baia Mare, o  persoana necunoscută l-a lovit cu pumnul din spate și i-a sustras o geantă în care avea și portmoneul, care conținea 200 euro și 350 lei. Bărbatul a alergat după agresor și a reușit să recupereze geanta dar a constatat că din portmoneu îi lipsesc 100 de euro și 350 lei.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea persoanei bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, ca fiind un tânăr de 24 de ani din Țicău.  Acesta a fost depistat pe raza comunei Săcălășeni cu sprijinul lucrătorilor Secției 1 Groși.

Împotriva acestuia a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale fiind reținut pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca în cursul zilei de 30.08.2023 să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *