BĂRBAT URMĂRIT CU FOCURI DE ARMĂ. A SPART BARAJELE ȘI A STAT 5 ORE ASCUNS ÎN PĂDURE SCĂPÂND DE POLIȚIȘTI

Caz terifiant petrecut astăzi la Seini. Un echipaj de poliție a efectuat semnale de oprire unui șofer care circula cu un vehicul de teren pe care nu avea montat niciun număr de înmatriculare. 

Individul de la volan nici nu s-a gândit să oprească, ci a accelerat încercând să scape. Polițiștii au pornit în urmărirea lui și, conform surselor noastre, a reușit să treacă și printr-un filtru instalat de polițiști. Ba mai mult, pentru a-l opri polițiștii au folosit și armamentul din dotare, trăgând mai multe focuri de armă înspre pneurile autovehiculului.

După ce a scăpat de barajul poliției, la scurt timp după șoferul ar fi pierdut controlul volanului, și s-a izbit de un copac. Acolo a abandonat mașina și a fugit spre pădure. Acolo a stat ascuns timp de aproape 5 ore. 

În tot acest timp, polițiștii l-au căutat folosindu-se inclusiv de un câine de urmă. Sursele noastre spun că individul s-a folosit de ”arta camuflajului” văzut se pare în filmele cu celebrul Rambo, el ”îngropându-se” pur și simplu în frunze. Ar fi trecut pe lângă el pănă și câinii de urmă ai poliției.

În cele din urmă doi pădurari din zonă au venit în ajutorul poliției și s-au folosit de niște lunete cu termoviziune! Așa au reușit să îl prindă pe individ și să-l predea poliției.

Dar cine este ”Rambo” care a pus pe jar 5 ore întreaga poliție din Maramureș? Un bărbat din Vama, județul Satu Mare. Acum el se află la sediul Poliției Seini pentru audieri.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *