Bautura si gelozia i-au luat mintile barbatul a blocat accesul in curtea locuintei iar la vederea politistilor a devenit violent

Un bărbat de 34 de ani a făcut un adevărat spectacol la sosirea poliţistilor, chemaţi de flul acestuia. Omul a blocat accesul în curtea locuinţei si a devenit extrem de violent.

Iniţial sprijinul poliţiştilor a fost cerut de copil care le-a spus acestora că mama sa ar fi fost agresată de tatăl său.
din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Suciu de Sus au fost sesizaţi prin 112 de către un minor, cu privire la faptul că mama sa a fost agresată de către tatăl său. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au fost intămpinaţi la intrarea în curtea locuinţei de domiciliu, de bărbatul, de 34 de ani, bănuit de comiterea faptei. Acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi manifesta un comportament violent fizic şi verbal şi bloca accesul în curtea locuinţei. Cănd poliţiştii au solicitat bărbatului să elibereze calea de acces în curtea locuinţei, acesta s-a manifestat violent, fiind necesară imobilizarea sa”, a precizat astăzi Poliţia Maramureş.

Din verificările efectuate de poliţişti s-a constatat faptul că pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a geloziei, bărbatul şi-a agresat fizic soţia, în vărstă de 31 de ani. Acesta a fost transportat cu ambulanţă la Spitalul de Psihiatrie Sighetu-Marmaţiei, în vederea efectuării unei expertize psihiatrice..

Poliţiştii au întocmit un dosar penal şi efectuează cercetări pentru săvărşirea infracţiunii de violenţă în familie. Incidentul s-a petrecut aseară, în jurul orei 19.00.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *