Bucurie în Mișcare – Winter Fun Borșa, 5-6 martie 2022

În perioada 5-6 martie, Bucurie în Mișcare – Winter Fun, vine în Borșa. Competiții de schi, distracție, jocuri și mișcare, pentru participanți de toate vârstele.

Winter Fun este un proiect marca Bucurie în Mișcare, destinat deopotrivă practicanților de sporturi de iarnă – ski și snowboard, dar și celor care ajung în stațiuni de schi, ca vizitatori. Spațiul Winter Fun va fi amplasat în fiecare stațiune în apropiere de baza pârtiei și va oferi diverse activități, pentru toate vârstele: mini traseu de snowboard pentru copii între 3-5 ani, spațiu cu jocuri diverse pentru adolescenți și tineri – BIMathlon, ping-pong fun, ski de grup, ringul provocărilor TikTok și multe altele, concursuri highest ollie pentru snowboarderi experimentați. Pe pârtii vor fi amenajate trasee speciale pentru competiții, organizate deopotrivă pentru copii, dar și pentru adulți, iar pârtia de sănii va fi locul unor concursuri amuzante pentru familii. Derulat cu sprijinul Kaufland Romania, în acest weekend, la Borșa, colaboratorii noștri locali sunt Primăria Borșa și Telegondola Borșa. De asemenea, pe tot parcursul evenimentelor avem alături de noi super echipe de oameni din partea Salvamont și a școlilor locale de ski și snowboard din fiecare stațiune.

Programul activităților:

Sâmbătă, 5 martie:
Orele 10:00 – 11:30 – Înscrierea participanților și ridicarea numerelor de concurs
Orele 12:00 -16:00 – Cupele de Schi – Winter Fun Borșa
• Curse speciale pentru copii (fete și băieți)
4-7 ani / 8-12 ani / 13-15 ani / 16-17 ani
• Curse pentru adulți, +18 ani
Pârtia Olimpică – traseu slalom
Orele 16:00 – 17:00 – Premiere
Orele 18:30 – Coborâre cu torte

Duminică, 6 martie:
Orele 10:00 – 17:00 – Jocurile Winter Fun Borșa
 Concurs sănii echipe copii& adulți
 Provocările Winter Fun
 Premii, surprize, entertainment

Înscrierea pentru competiția de schi se poate face la fața locului sau online, prin link-ul
https://forms.gle/pzrTQor7DdFPsdVTA

Demarat în 2012 de Asociația 11even din Cluj-Napoca, programul Bucurie în Mișcare a ajuns anul acesta la cea de a 10-a ediție. Susținut încă de la începuturile sale de către Kaufland România, alături de sute de entități din zona sportului, Bucurie în Mișcare a devenit în acești ani unul dintre cele mai importante programe sociale de încurajare a mișcării de masă din țara noastră.

Pentru că 2022 este un an aniversar, organizatorii Bucurie în Mișcare își propun să creeze cât mai multe contexte în care să promoveze diverse tipuri de mișcare și sport, în cât mai multe locuri, pentru un public cât mai variat, de la copii până la adulți de toate vârstele.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *