Cătălin Cherecheș, primarul Municipiului Baia Mare: Campania de vaccinare la domiciliu continuă! Împreună putem să ne asigurăm că vom reveni la normalitate. Să ne protejăm pe noi, pe cei dragi și comunitatea noastră!

100 de băimăreni din cartierul Firiza s-au prezentat ieri la cabinetul medical pentru a se imuniza împotriva COVID-19. În același timp, echipa mobilă a vaccinat la domiciliu persoane nedeplasabile care locuiesc în acest cartier, inclusiv în Blidari și care au dorit să se imunizeze. 

Continuăm acțiunea și zilele următoare, dar vom ajunge și în alte zone din oraș în funcție de solicitările pe care le primim și în funcție de dozele disponibile. 

Pot beneficia de vaccinarea la domiciliu:
-persoanele nedeplasabile, cele vârstnice și aparținătorii lor care doresc să se imunizeze împotriva COVID-19
-toți locuitorii de pe strada Blidari care doresc să se imunizeze împotriva COVID-19. 

Campania de vaccinare la domiciliu va continua și în alte zone ale municipiului Baia Mare, în funcție de dozele de vaccin care vor fi alocate. Împreună putem să ne asigurăm că vom reveni la normalitate. Să ne protejăm pe noi, pe cei dragi, comunitatea noastră! Dacă vă numărați printre cei care pot beneficia de această inițiativă și doriți să vă imunizați sau cunoașteți o persoană care se încadrează și dorește să se vaccineze, puteți apela cu încredere numerele de telefon 0733 444 422 sau 0731 500 808 zilnic, de luni până vineri, între orele 08:00 – 16:00

Cătălin Cherecheș
Primarul Municipiului Baia Mare

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *