Centrul de Voluntariat, o componentă inovativă a proiectului „Respect pentru bunici”

Proiectul „Respect pentru bunici” are o componență inovativă, Centrul de Voluntariat, rețea socială de suport si sprijin pentru cele două servicii sociale dezvoltate: Centrul de Zi și „Masa pe roți”.

Peste 30 de seniori, în baza principiului nediscriminării, promovează participarea activă, îmbătrânirea activă și civismul social. Aceștia furnizează servicii de acompaniere, dezvoltă continuu rețeaua socială de sprijin pentru vârstnicii beneficiari a serviciului Masa pe roți și susțin diferite activități în cadrul Centrului de zi.

Tot în cadrul Centrului de voluntariat, vârstnicii susțin sesiuni de informare sau seminarii în diferite unități școlare, bazate pe valorificarea experienței personale și profesionale prin transferul de cunoștințe către noua generație.

Pe lângă aceste activități de socializare, voluntarii beneficiază și de consiliere psihologică.

❤Vă așteptăm în familia „Respect pentru bunici”!

☎Înscrierea în grupul țintă se poate face la numărul de telefon 0733 404 147, sau la adresa de e-mail respectpentrubunici@gmail.com 📧

Proiectul „Respect pentru bunici”, proiect al Municipiului Baia Mare implementat prin Direcția de Asistență Socială Baia Mare, SMIS 127397, este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *