Concert de jazz susținut de Mark Oselski Trio în Baia Mare

În data de 15 aprilie, vă invităm la un concert de jazz susținut de Mark Oselski Trio, în Baia Mare.

Pe lângă compozitiile originale semnate de Mark, artiștii vor interpreta și cateva piese din Oratoriul „Mesia” de G. F. Handel, prelucrate în stil propriu de către muzician.

Invitata trio-ului este solista băimăreană – soprana Cristina Tohătan care va interpreta cateva piese din oratoriu.

Evenimentul este organizat de Culture Street Records, cu sprijinul asociației Filadelfia Mission.

Concertul va avea loc la ATP Tech Center din Baia Mare, în data de 15 aprilie de la ora 19.00.

Biletele sunt disponibile AICI -> eventim.ro

Despre Mark Oselski

Mark Oselski este un pianist, compozitor și producător muzical din Chișinău, Republica Moldova. A început să cânte jazz încă la liceu, iar la 19 ani a înregistrat primul său album – „Rancho Moldova”. Mark a fost implicat în multiple proiecte muzicale, cele mai importante fiind “Alex Calancea Band”, “Dan Balan” , “Zdob si zdub” , “Wallmark” și “Not an idol”.

Ca și interpret de jazz a participat la câteva festivale de jazz precum “Sibiu Jazz Festival”, “Brăila Jazz Festival”, “Jazz’n Chișinău” și “Ethno Jazz Festival Chișinău”. În 2020 a lansat cel de-al treilea album al său – “Places”. În prezent colaborează cu Denis Pashkevich și Sebastian Studnitki la cel de-al patrulea album – “Sunday Jazz”, care urmează sa fie lansat în curând.

Mark se axează mult pe creația proprie, de aceea muzica sa reprezintă nu doar partea de improvizație caracteristică stilului cât și compoziția artistică desfășurată ca element caracteristic muzicii academice moderne.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *