Concert MIRA & Band, în parcarea Shopping City Satu Mare

Shopping City Satu Mare lansează campania „Summer of music ‘23” și își invită clienții la un super concert MIRA & Band, în parcarea mall-ului, la nivelul 1, pe 28 iulie.

Programul serii începe de la ora 19.00 cu o sesiune de warm-up cu binecunoscutul DJ Sorin Michnea. Petrecerea continua, la ora 20:00, cu XXL Band, o trupă cu peste 20 de ani de prezență pe scena muzicală din Satu Mare. MIRA & Band va urca pe scenă de la ora 21.00.

MIRA este o apreciată cântăreață pop din România, cu o impresionantă bază de fani și hituri care au adunat peste 600 de milioane de vizualizări pe YouTube. Cariera ei muzicală a debutat în 2012, odată cu lansarea albumului de succes „MIRA Divina”. Este recunoscută și ca un simbol al frumuseții în industria muzicală. Pe rețelele sociale își uimește publicul cu o comunitate de peste 1,2 milioane de urmăritori pe Instagram și aproape 800.000 de urmăritori pe TikTok, fiind inclusă în TOP 10 cei mai vizualizați artiști din România în 2022.

MIRA este cunoscută pentru hituri precum „Străzile din București”, „Uit de Tine” și „Inima Nebună”. În 2022, a dominat topurile cu două melodii în top 5 cele mai difuzate piese săptămânale din România, iar în topul anului 2023 pentru cele mai difuzate 100 de piese, a reușit să se remarce cu nu mai puțin de 5 piese.

Premii garantate pentru noii membrii în SPOT

Primii 200 de clienți care descarcă aplicația SPOT și creează un cont în ziua evenimentului au șansa de a câștiga acces la distracție în mall cu un premiu garantat. Premiile includ bilete pentru festivalul Untold, carduri cadou care pot fi folosite în cadrul centrului comercial și sticle de vin Purcari. Campania este destinată exclusiv persoanelor peste 18 ani și celor care nu dețin deja un cont în aplicația SPOT. În plus, zona foodcourt se pregătește cu oferte speciale ce vor fi comunicate pe loc prin intermediul promoterilor și al voucherelor.

Totodată, în perioada 30 iunie – 27 august, clienții care fac cumpărături în valoare de minimum 300 lei pe maximum două bonuri fiscale cumulate au șansa de a câștiga unul dintre cele peste 1000 vouchere valabile în foodcourt, având astfel ocazia de a savura preparate delicioase în restaurantele centrului comercial. Participarea în cadrul campaniei este permisă o singură dată pentru fiecare persoană.

Mai multe detalii sunt disponibile pe shoppingcitysatumare.ro.

***

Despre Shopping City Satu Mare

Situat într-o zonă centrală a orașului Satu Mare, pe strada Careiului, nr. 17, Shopping City Satu Mare este centrul comercial regional dominant al județului. Datorită amplasării sale centrale, Shopping City Satu Mare este o destinație ușor accesibilă pentru vizitatorii din toate zonele orașului.Cu un mix bogat de magazine de fashion, încălțăminte și accesorii, centrul comercial reunește sub același acoperiș branduri internaționale precum: Sizeer, LC Waikiki, BSB, Reserved, Hervis, CROPP, Intersport, Office Shoes, Douglas, Nobila Casa, Meron, SMYK, KIK, Noriel, IN Street, Splend’or, CCC, Benvenuti. Ofertei de retail i se adaugă numeroase restaurante precum Lucky Noodles, Mesopotamia, Capricci, IKOS, Restaurant Transilvania, KFC, DaboDoner, Noodle Pack, SaladBox dar și Cineplexx, un cinematograf cu 5 săli pregătite special pentru vizionarea celor mai bune filme. De asemenea, vizitatorii se pot bucura și de o parcare spațioasă, distribuită pe 2 niveluri, și de terase exterioare primitoare, care oferă o priveliște perfectă a râului Someș.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *