“Conectat la viitor – sens și dezvoltare” – proiect pentru tinerii din Maramureș

În perioada 15 septembrie – 15 decembrie 2022, Asociația Asco Forall organizează proiectul ”Conectat la viitor – sens și dezvoltare”. 

În cadrul acestuia, tinerii cu vârste cuprinse între 14 și 19 ani din județul Maramureș vor beneficia gratuit de workshopuri teoretice și practice de dezvoltare personală.

Conceptul de autocunoaștere este un demers de conștientizare a limitelor, posibilităților și componentelor propriei personalități, iar acest proiect își propune să ofere elevilor de liceu peste 120 de ore în care vor dezvolta noi cunoștiințe teoretice și practice din domeniile: psihoeducație, nutriție, consiliere în carieră, igienă și sănătate fizică, bullying, gestionarea emoțiilor și a stresului.

Pentru înscriere, cei dornici să participe trebuie să trimită un e-mail în care să-și manifeste intenția, la adresa: ascoforall@gmail.com, iar ulterior vor fi contactați de către organizatori.

Locurile sunt limitate, așa că tinerii interesați sunt așteptați să se înscrie cât mai repede în acest proiect important pentru dezvoltarea și cunoașterea de sine a tinerilor liceeni.

Proiectul este organizat de Asociația Asco Forall cu sprijinul Consiliului Județean Maramureș.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *