Cristian Niculescu-Țâgârlaș: La mulți ani, Constituției României! La mulți ani, democrației și statului de drept! Împreună, putem construi un viitor mai bun pentru toți românii!

Astăzi, sărbătorim 32 de ani de la aprobarea Constituției României prin referendum, un moment de referință în istoria noastră postdecembristă, ziua în care a fost aprobat documentul fundamental și piatra de temelie a democrației și a statului de drept. Prin această lege au fost garantate drepturile și libertățile fundamentale ale fiecărui cetățean, ca o expresie a voinței noastre de a trăi într-o societate justă și echitabilă, în care nimeni să nu fie mai presus de lege.

În calitate de Președinte al Comisiei Juridice din Senatul României și avocat cu peste 20 de ani de experiență, sunt mândru să fiu parte din procesul de apărare și promovare a valorilor constituționale. Împreună cu colegii mei liberali, am lucrat și voi continua să acționez pentru a asigura respectarea și aplicarea corectă a legilor, pentru a consolida statul de drept și pentru a proteja drepturile și libertățile cetățenești.

”Astăzi, cu ocazia Zilei Naționale a Constituției, să ne amintim de importanța legii fundamentale a României, angajându-ne să o apărăm și să o promovăm în continuare. Să fim vigilenți în fața oricăror amenințări la adresa democrației și să ne implicăm activ în procesul de consolidare a valorilor fundamentale ale societății noastre”, a menționat senatorul PNL Cristian Niculescu-Țâgârlaș – președintele Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări și membru al Comisiei pentru constituţionalitate a Senatului României


LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *