Depistat și reținut pentru 24 de ore de polițiștii Secției 1 Groși

La data de 9 mai a.c., polițiștii Secției 1 Groși, în timp ce executau activități specifice de supraveghere și control al traficului rutier în localitatea Rus, au oprit pentru verificări un autoturism, fiind identificat la volan un bărbat în vârstă de 50 de ani din Dumbrăvița.

Întrucât acesta ar fi emanat halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat să fie testat cu aparatul etilitest, dar bărbatul a refuzat. Acesta a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul figurează cu permisul de conducere suspendat.

În urma activităților procedurale specifice desfășurate de polițiști, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Acesta va fi prezentat instanței de judecată cu propuneri legale. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *