Deputat Gabriel Zetea: 9 Mai – Ziua Europei!

Azi, 9 mai, sărbătorim un moment de importanță majoră, Ziua Europei. Această zi marchează momentul în care, în 1950 a fost pusă piatra de temelie a ceea ce astăzi este Uniunea Europeană, prin Declarația Schuman.

Trăim un moment extrem de important pentru întreaga Europă iar peste o lună de zile, în 9 iunie, ne vom exprima votul nu doar în cadrul alegerilor locale, ci și pentru alegerile europarlamentare. Aceste alegeri sunt esențiale pentru viitorul nostru în cadrul marii familii europene, deoarece vom decide cine ne va reprezenta interesele în Parlamentul European.

Județul Maramureș are un candidat important la alegerile europarlamentare în persoana lui Florian Sălăjeanu. Profesionalismul său și dedicarea pentru valorile europene sunt garantul că Maramureșul și România vor avea o voce puternică în inima Europei, pentru că Florian Sălăjeanu este omul potrivit să ne reprezinte interesele, promovându-le cu cinste și integritate.

În această zi de 9 mai să ne reamintim semnificația profundă a apartenenței noastre la Uniunea Europeană și de rolul esențial pe care îl jucăm în această comunitate. Este vital pentru noi să participăm activ la deciziile care ne afectează viitorul și să ne exercităm dreptul de vot. Să sărbătorim împreună Ziua Europei lucrând împreună pentru un viitor prosper în Europa. În 9 iunie să fim prezenți la urne pentru a contribui la modelarea viitorului nostru european. Maramureșul este mândru de candidații săi și încrezător în forța votului nostru!

La mulți ani, Europa!

Deputat Gabriel Zetea, chestor al Camerei Deputaților,
Candidat PSD pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Maramureș

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *