Deputatul Florin Alexe: ”Facem dreptate pentru maramureșenii care așteaptă de ani buni să primească acte pentru terenurile care nu au fost colectivizate”

Deputatul PNL de Maramureș, Florin-Alexandru Alexe, a anunțat faptul că ieri, în Camera Deputaților, s-a votat un proiect de lege care vine în sprijinul maramureșenilor care așteaptă de mulți ani să primească acte pentru terenurile ce nu au fost colectivizate.

”Facem dreptate pentru maramureșenii care așteaptă de ani buni să primească acte pentru terenurile care nu au fost colectivizate.

În Camera Deputaților a fost votat Proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Legii fondului funciar nr. 18/1991.


Proiectul își propune să sprijine activitatea comisiilor județene de fond funciar, care vor putea aplica legea în mod unitar în ceea ce privește punerea în posesie a proprietarilor și acolo unde se poate face dovada faptului că proprietarii terenurilor au plătit impozite pe acele terenuri și nu fac obiectul unor revendicări. Rămânem loiali cetățenilor! Continuăm împreună!”, a spus Florin-Alexandru Alexe.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *