Deputatul Florin Alexe, întâlnire cu ministrul Agriculturii din Israel

Deputatul PNL de Maramureș, Florin Alexandru Alexe, a avut o întâlnire cu ministrul agriculturii din Israel, Avi Dichter, discuțiile vizând situația tensionată din zonă, comunitatea de români din Statul Israel și noile tehnologii din domeniul agricol.

„În cadrul unei vizite pe care am desfășurat-o în statul Israel, am participat la o întâlnire cu Avi Dichter, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Am discutat despre situația tensionată din Orientul Mijlociu, comunitatea de români din Statul Israel și noile tehnologii din domeniul agricol.


La întâlnire au participat și Shoshi Reshef Mor, Director al Diviziei Comerț Exterior din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Smadar Moisa, director pentru proiecte și misiuni speciale din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale și Yakov Poleg, director general adjunct principal al Comerțului Exterior și Cooperării Internaționale în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

În continuare, am convingerea că putem să consolidăm colaborarea dintre România și Statul Israel în domeniul agriculturii. Împreună, promovăm drepturile fermierilor și punem produse sănătoase pe mesele cetățenilor din statele noastre!”, a precizat Florin Alexe.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *