EXCLUSIV VIDEO: TREI SPORTIVI DE LA CSM ŞTIINŢA BAIA MARE, CONFIRMAŢI POZITIV LA SARS-COV2

DSP Maramureş transmite că trei rugbyşti au ieşit pozitiv SARS-COV-2, după ce au fost tesaţi RT-PCR astăzi dimineață. Cei trei vor fi scoși din carantină și vor fi transportația la Spitalul de Boli Infecțioase Baia Mare, într-o zonă specială. Acolo este deja internat de opt zile primul sportiv depistat pozitiv. Cele trei probe prelevate astăzi vor fi trimise la București pentru secvențiere, pentru a se putea stabili dacă este vorba despre varianta Omicron.

ACTUALIZARE

Trei dintre probele de control recoltate în ziua a 8a de către Direcția de Sănătate Publică Maramureș de la cei 28 sportivi repatriați din Africa de Sud au fost pozitive pentru infectia cu SARS CoV-2.

Cele 3 probe vor fi trimise pentru secvențierea tulpinii virusului la Institutul National de Cercetare „Cantacuzino”.

Sportivii lotului cu teste negative vor putea ieși din izolare în a 10-a zi de carantină.

Cei 3 sportivi care au fost depistați pozitiv rămân, în continuare, în izolare. Starea lor de sănătate este bună, fiind asimptomatici.
Toți sportivii sunt vaccinați anti-Covid 19.

Cei trei sportivi din lotul echipei de rugby CSM Știința Baia Mare confirmați cu virusul SARS-CoV-2 vor fi transferati si izolati la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie din Baia Mare, unde se află izolat si primul sportiv infectat.

https://www.youtube.com/channel/UCLwR82NRqlOIboDVeZ0qyjQ

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *