ACTUALIZARE – Fiica preotului din Moisei (18 ani) s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc din Cluj-Napoca. Mesajul de adio publicat pe Instagram

La data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 16.15, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada Observatorului din municipiul Cluj-Napoca, o persoană de sex feminin s-ar fi aruncat de la etajul unui bloc.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, care a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o tânără de 18 ani, din județul Maramureș, pentru care medicii, din păcate, au pronunțat decesul.

Trupul femeii va fi transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.

În cauză se efectuează verificări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul, fiind deschis un dosar ce cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Mesajul a fost publicat de tânără pe instastory cu 15 minute înainte de a se arunca de la etajul 12

Bilet sfâşietor de adio, lăsat de tânăra care s-a aruncat de la etajul 12

„Sper că vă veţi aminti de mine …. Sper că vă veţi aminti de mine privind la cer în miez de noapte, la fiecare stea sau nor şi fiecare strop de ploaie, pentru că acestea erau lucrurile mele preferate. Şi nu aplecaţi urechea la gurile rele care vor spune despre mine fel de fel de lucruri, chiar şi când voi fi moartă. Să vă fie milă de ei, căci sufletele lor sunt făcute din venin şi vieţile lor sunt la fel de mizerabile cum a fost a mea, Ei mă vor invidia, pentru că am avut curajul să fac ce ei nu au putut niciodată.

Mă veţi uita în câţiva ani. Dar să nu uitaţi niciodată că am fost înconjurată de oameni care au râs de durerea mea, care m-au făcut să simt că nu însemn nimic doar ca să se simtă mai bine. Oameni care m-au părăsit când aveam cea mai mare nevoie, care m-au rănit doar pentru că li se părea amuzant. Oameni care vor râde când mă vor vedea în sicriu. Viaţa mea s-a spulberat, în timp ce aproape toţi cei în care am avut încredere mi-au sfâşiat sufletul, bucată cu bucată, până ce nu a mai rămas nimic. Durerea a fost prea mare pentru mine.

La final, nu depresia sau greşelile m-au ucis. A fost lumea egoistă şi dezgustătoare în care a trebuit să trăiesc”, a scris pe Instagram tânăra, înainte să recurgă la gestul extrem.

ACTUALIZARE

Potrivit unor surse, adolescenta a urcat până la etajul 12 al blocului de pe strada Observatorului, a deschis geamul de pe hol și s-a aruncat în gol.

Fata ar fi avut ceva probleme în familie și nu a reușit să le depășească.

Maria a învățat la Liceul ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca.

ACTUALIZARE – MESAJUL DE ADIO TRIMIS IUBITULUI EI CU DOAR 10 MINUTE INAINTE DE A SARI IN GOL

La ora 16.15 un apel la 112 anunța tragedia de pe strada Observatorului din Cluj Napoca. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru tânăra în vârstă de 18 ani din Moisei, județul Maramureș decât să constate decesul. Fiica preotului din Moisei suferise leziuni incompatibile cu viața.

www.vasiledale.ro vă prezintă în exclusivitate ultimul mesaj transmis pe chat-ul de facebook către persoană iubită. L-a trimis la ora 16 și 4 minute. Zece minute mai târziu, Maria s-a aruncat în gol de la etajul 12. Anchetatorii spun că gestul a fost premeditat.

”Sper să mă ierți într-o zi că nu am avut puterea să continui. Pentru că sincer eram prea fucked metal. Dar te iubesc enorm de mult și am încredere în tine că o să fie bine și că o să te descurci. Sper să îți amintești de mine în a good way pentru că nu aș suporta să știu că suferi. Așa a fost să fie. Și sunt sigură că toată lumea o să poată să își vadă de treabă și să treacă peste. Și să își amintească de mine in a good way în loc să plîngă după mine, pentru că asta îmi doresc cel mai tare”.

Slujba va fi direct în cimitirul din Moisei, nu se vor trage clopotele

Oficialii Episcopiei Maramureșului și Sătmarului au declarat, pentru ziarmm.ro, că slujba înmormantării se va face direct în cimitir și nu în biserică. Nu se vor trage clopotele, respectiv nu se va băga mortul în biserică.

„Va fi o slujbă mult mai scurtă. Se respectă doar randuiala care se face în astfel de cazuri. Ori randuiala e clară. Se respectă canoanele bisericești”, precizează oficialii Episcopiei.

1 COMMENTS

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *