FOTO: Zece autovehicule abandonate pe domeniul public au fost casate.

În cursul zilei de ieri, 3 martie 2021, Primăria Municipiului Baia Mare prin Direcţia Poliţia Locală Baia Mare a casat si valorificat un număr de zece autovehicule abandonate pe domeniul public dintr-un total de 18 mașini abandonate.

În cazul celor zece autovehicule, poliţiştii locali au dispus ridicarea şi depozitarea acestora pe strada Mărgeanului în incinta Serviciului Public Ambient Urban Baia Mare.

Începănd de luni, 8 martie 2021, poliţiştii locali din cadrul Biroului Circulaţie vor dispune şi ridicarea altor maşini abandonate pe domeniul public, care se află în evidenţele Direcţiei Poliţia Locală Baia Mare, în temeiul prevederilor Legii nr. 421/2002.

Pe aceasta cale, Poliţia Locală Baia Mare face un apel la toţi cetăţenii, care sunt proprietarii unor astfel de autovehicule, să procedeze la ridicarea voluntara a acestora de pe domeniul public. În caz contar, vor fi sancţionaţi contravenţional şi vor avea de suportat şi cheltuielile de ridicare, transport, depozitare şi asigurarea pazei acestora. Suma totală pe care trebuie sa o plătească proprietarul unui astfel de autovehicul abandonat pe domeniul public este de minimum 1.000 de lei.

Acţiunile Poliţiei Locale sunt dispuse de primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Chereches.

Foto: Primăria Municipiului Baia Mare

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *