IMMOFINANZ anunţă finalizarea cu succes a procesului de modernizare a centrului comercial VIVO! Baia Mare

VIVO! Baia Mare marchează redeschiderea a peste 10.000 de metri pătraţi din suprafaţa totală închiriabilă a centrului, prin inaugurarea a peste 10 magazine cu noi concepte de shoppingși deschiderea unui magazin Lidl. Valoarea investiţieitotale este de aproximativ 7 milioane EUR.

„În urma modernizării cu succes a centrului comercial VIVO! Cluj-Napoca în 2019, suntem extrem de încântaţi să redeschidem VIVO! Baia Mare proaspăt modernizat pentru a oferi clienților săi o atmosferă contemporană, servicii premium și o calitate îmbunătățită a vizitei. Acest proces consolidează poziţionarea VIVO! Baia Mare ca principala destinaţie de shopping şi distracţie din Maramureş şi face parte din strategia IMMOFINANZ de a ţine pasul cu dorinţele mereu în schimbare ale clienţilor săi şi de a moderniza întreg portofoliul local de centre comerciale“, a declarat Fulga Dinu, Country Manager Operations IMMOFINANZ România.

Din 18 noiembrie 2021, parterul centrului comercial VIVO! Baia Mare – accesibilşi din parcarea subterană – se redeschide într-un spaţiu ultramodern de cumpărături şi petrecere a timpului liber. Vizitatorii VIVO! Baia Mare sunt invitaţi să descopere noul magazin Lidl ce oferă zilnic clienților o largă varietate de produse la cel mai bun raport calitate-preţşi să se bucure de pauze de shopping la noile cafenele din interior.

Creat pe baza dorinţelorşi a nevoilor aflate în continuă schimbare ale consumatorilor, noul mix de chiriaşi acoperă principalele categorii de shopping: produse de larg consum – Lidl,La Casa (producător local); fashion – VariousBrands, Colin’s, DeFacto, Kik; sport – HervisSports, Sport Vision; bijuterii – TEILOR, Sabrini; decoraţiuni interioare – English Home; produse farmaceutice  – Nordpharm, precum şi produse bioşi naturale – Dr. Green. Totodată, noi concepte de magazine se deschid în zona modernizată. Flanco, Animax, dm, OPTIbluşiSizeerîşi lansează magazinele în spaţii nou configurate, cu un design inovator.

VIVO! Baia Mare sărbătoreşte finalizarea procesului de renovare prin campania MAI NOI PENTRU VOI, un concept creativ ce reprezintă valorile centrului comercial: respectul pentru tradiţie, familie şi modernitate. Astfel, în data de 18 noiembrie, centrul comercial invită vizitatorii ce deţin un certificat verde să petreacă o zi memorabilă într-o atmosferă de sărbătoare cu muzică bună, baloane, fotografii senzaţionaleşi multe alte surprize.

La VIVO! siguranţa vizitatorilor şiangajatilor din centrul comercial reprezintă principala prioritate. Personalul de curăţenie este mobilizat în permanenţă în acţiuni de igienizare şi dezinfectare a suprafeţelor de contact, toate acestea fiind urmărite în fiecare oră. De asemenea, au fost instalate dozatoare cu soluţie dezinfectantă pentru mâini în zonele toaletelor şia restaurantelor şi a fost reorganizată zona restaurantelor pentru a asigura o distanţă optimă între mese.

IMMOFINANZ în România

Proprietățile IMMOFINANZ din România au o valoare contabilă de 775,5 milioane EUR, reprezentând 15,2% din portofoliul total al companiei. Pe segmentul de retail, compania deține alte trei centre comerciale amplasate în Cluj-Napoca, Constanța și Pitești. Acestora li se adaugă parcul de retail STOP SHOP Botoșani. Centrele comerciale deținute și administrate de IMMOFINANZ în România au o rată de ocupare de peste 98%.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *