ÎNCĂTUȘAȚI ÎN STRADĂ – Scandal monstru la fostul Combinat din Baia Mare

A fost scandal uriaș la fostul Combinat de pe strada Electrolizei din Baia Mare. La 112 s-a anunțat un conflict spontan izbucnit între mai multe persoane. Spre zona respectivă au fost trimise mai multe echipaje ale Poliției MunicipiuluI Baia Mare, echipaje de jandarmerie, grupa canină dar și echipajul de mascați de la Serviciul de Acțiuni Speciale.

Polițiștii au identificat trei persoane care au participat la scandal. Acestea au fost ”săltate” și duse la sediul Poliției municipiului Baia Mare pentru audieri.

Polițiștii reușiseră să aplaneze conflictul numai că ”în scenă” a apărut un alt bărbat. Acesta tocmai se coborâse dintre-un mijloc de transport în comun. A traversat prin loc nepermis șoseaua sub ochii polițiștilor. Unul dintre aceștia i-ar fi cerut să se legitimeze. În acel moment bărbatul a început să vocifereze și să adreseze cuvinte grele polițiștilor.

Cum a refuzat să se legitimeze mai mulți polițiști au trecut la încătușarea individului direct în stradă. Ce a urmat? ”Vai… îl omoară! Îl omoară polițiștii!” strigau oamenii din zonă.

Acum toate persoanele implicate sunt la audieri.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *