ÎNȘELĂTORIE – Polițiștii au descoperit că drogurile vândute consumatorilor erau de fapt aspirină pisată. Asta după o reclamația halucintantă a unui tânăr din Cupșeni

Reclamație halucinantă la Poliția Târgu Lăpuș. Conform surselor noastre un tânăr din Cupșeni în vârstă de 20 de ani s-a prezentat la sediul Poliției și ar fi reclamat faptul că i-a împrumutat unui tânăr suma de 8.000 de lei unui alt pentru a-i vinde ceva substanțe interzise.

Când au auzit despre ce vorbește tânărul polițiștii au rămas cu gura căscată. Bineînețeles că l-au luat la întrebări. Așa au aflat că reclamantul ar fi vândut substanțele respective însă consumatorii s-au plâns de calitatea îndoielnică. L-au luat la întrebări și pe celălalalt tânăr căruia i-ar fi dat suma de bani amintită mai sus pentru a vinde marfa. Și acesta ar fi povestit polițiștilor că toți consumatorii s-ar fi plâns de faptul că ”marfa” nu avea efectul contat.

Așa s-a descoperit că în loc de substanțe interzise consumatorii cumpărau de fapt… aspirină pisată (praf de aspirină).

Informațiile noastre au fost confirmate de polițiști care spun că la unitatea de poliție amintită este în lucru un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *