INSTANȚA A DECIS: CHERECHEȘ E NEVINOVAT! Tribunalul a încheiat procesul penal în care primarul băimărean era inculpat pentru luare de mită și alte infracțiuni

În ședința publică de astăzi, 15 septembrie, instanța a decis încetarea procesului penal în care primarul Cătălin Cherecheș era judecat pentru luare de mită și alte infracțiuni, într-unul din dosarele de urmărire penală întocmite de DNA Cluj.

Internat la unitatea de terapie intensivă boli coronariene din secția de cardiologie a Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare, după ce a făcut un preinfarct, primarul Cătălin Cherecheș a primit astăzi o veste excelentă. Acesta se luptă de mai bine de 10 ani pentru a-și apăra demnitatea și nevinovăția, după ce a fost luat în vizor politic și hăituit de anumite structuri ale statului.

Tribunalul Maramureș s-a pronunțat astăzi într-unul din dosarele întocmite de DNA Cluj, respectiv numărul 12/P/2013. Soluția instanței a fost încetarea procesului penal în acest dosar în care primarul a fost trimis în judecată pentru o sumedenie de infracțiuni cum ar fi: luare de mită, efectuarea de operațiuni incompatibile cu funcția pe care o îndeplinește, fals în declarații sau corupere a alegătorilor.

Despre Cătălin Cherecheș și dosarele în care DNA îl hăituiește de mai bine de 10 ani s-au scris romane întregi, numele și imaginea acestuia fiind târâte în noroi de o parte a media și adversarii politici. Rămâne de văzut câți dintre cei care au aruncat cu pietre în primar vor avea bărbăția să recunoască acum că s-au… pripit.

Instanța a decis că acesta nu este vinovat, iar sentința poate fi văzută mai jos:

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *