Învață și explorează în Parcul Public Central: Acțiune civică cultural-educativă pentru întreaga familie

Municipiul Baia Mare, prin intermediul Direcției de Asistență Socială Baia Mare, este încântat să anunțe organizarea unei acțiuni civice cultural-educative, desfășurată în cadrul proiectului „Furnizarea unui pachet integrat de servicii în cadrul Centrului Comunitar Multifuncțional”.

Evenimentul va avea loc în data de 31 mai 2023 și se adresează atât beneficiarilor proiectului, cât și cetățenilor din cartierul Vasile Alecsandri.

Începând cu ora 15:00, participanții la această acțiune civică vor avea parte de ateliere pentru toate gusturile. Copiii, tinerii și adulții beneficiari ai Centrului Comunitar Multifuncțional, dar și cei prezenți în cadrul Parcului Public Central, vor putea participa la diverse activități captivante. Printre acestea se numără colorarea cu cretă pe asfalt, atelierul de pictură pe față în care putem deveni personaje din desenele animate preferate, realizarea de baloane uriașe de săpun, o incursiune în lumea plantelor medicinale și aromatice pentru a descoperi frumusețea naturii și o vizită a colecției de cactuși a sculptorului Vida Gheza.

În plus, cei mici sunt invitați să se bucure de un spectacol de teatru extraordinar susținut de Teatrul Municipal Baia Mare – Secția Păpuși, care îi va purta într-o lume magică plină de aventuri.

Participanții la evenimentul nostru vor avea ocazia de a câștiga unul dintre cele peste 100 de premii oferite de către partenerii noștri în cadrul unei tombole.

Partenerii noștri, Albalact, Hama, Fares, QwertyKey și Sneakersupply, ne-au susținut cu generozitate și ne-au oferit aceste premii minunate.

Municipiul Baia Mare și Direcția de Asistență Socială Baia Mare vă așteaptă cu brațele deschise să luați parte la această acțiune civică cultural-educativă care se va desfășura în data de 31 mai 2023. Vă invităm să petreceți o zi minunată într-un cadru plin de distracție și descoperire, după programul trecut pe afiș.

Direcția de Asistență Socială Baia Mare

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *