Ionel Bogdan a câștigat în instanță împotriva soților Saioc din Constanța care l-au calomniat public într-un material video publicat în mediul online

Ionel Bogdan a câștigat în instanță împotriva soților Saioc din Constanța care l-au calomniat public într-un material video publicat în mediul online

Tribunalul Constanța a dispus eliminarea materialului video realizat de Maria și Marian Saioc, care au dat buzna zilele trecute în Consiliul Județean Maramureș și au provocat un imens scandal. Cel vizat, președintele Consiliului Județean Maramureș Ionel Bogdan nu se află la birou în acel moment. Asta nu i-a oprit pe Maria și Marian Saioc să facă un scandal pe care l-au filmat.

Au bruscat o angajată a instituției, care este însărcinată. A fost nevoie de intervenția polițiștilor și a jandarmilor pentru calmarea spiritelor. Cei doi au folosit toate aceste imagini în cadrul unui material video calomnios, în care Ionel Bogdan este acuzat de fapte grave, care nu au absolut nici o bază reală.

Ionel Bogdan a sesizat instanța prin apărătorii legali, prin ordonanță președințială. Tribunalul Constanța a admis solicitarea sa și a dispus eliminarea materialului video din mediul online.

„Se demonstrează, încă o dată, prin hotărâre judecătorească, faptul că anumite partide vor doar să manipuleze populația. Am câștigat în instanță, prin ordonanță președințială împotriva celor doi constănțeni, Maria Saioc și Marian Saioc, care au dat buzna săptămâna trecută în biroul meu de la Consiliul Județean Maramureș, au provocat scandal și au bruscat o colegă însărcinată, apoi au făcut un montaj video calomnios și tendențios pe care l-au postat în mediul online în încercarea de a mă discredita în fața opiniei publice și a electoratului.

Instanța de judecată mi-a admis cererea și a dispus eliminarea materialului din mediul online! Sper să procedeze la fel și celelalte persoane din administrație care au fost victimele celor doi indivizi din Constanța. Astfel de practici sunt inacceptabile și trebuie trași la răspundere cei care își permit să discrediteze numele cuiva din disperări politice și interese de grup.

Sunt profund dezgustat de modul în care contracandidații mei au încercat să câștige capital electoral, prin discreditarea mea. Pe 9 iunie trebuie să ieșim la vot și să le dovedim că nu suntem nici proști, nici creduli, ba ne-am săturat de metodele acestea mizerabile prin care unii acționează!”, a declarat Ionel Bogdan.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *