Ionel Bogdan: Am semnat contractul de execuție pentru lucrările destinate finalizării SMID

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, împreună cu antreprenorul au semnat astăzi Contractul “Construirea depozitului ecologic de la Sârbi – Actualizare documentație tehnică și execuție rest de executat, inclusiv măsuri de stabilizare amplasament”.

Acest contract vine ca urmare a finalizării și recepționării lucrărilor de stabilizare și punere în siguranță a investițiilor deja executate în amplasamentul SMID din satul Sârbi, comuna Fărcașa, precum și finalizării procedurii de achiziție publică, în vederea concretizării tuturor facilităților finanțate și proiectate în cadrul Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor.

Valoarea contractului este de 131.143.858,40 lei, la care se adaugă TVA, iar durata lucrărilor de execuție este de 360 de zile.

”Semnarea contractului pentru realizarea lucrărilor rămase de executat constituie startul pentru finalizarea depozitului ecologic de la Fărcașa, un proiect așteptat de maramureșeni de prea mult timp.

Am făcut demersuri încă de la începutul mandatului ca președinte al Consiliului Județean, pentru ca acest proiect să fie finalizat cât mai repede, iar astfel să avem o gestionare eficientă a deșeurilor la nivelul județului Maramureș.”, a declarat Ionel Bogdan, președintele administrației județene.

Lucrările vor fi realizate prin Asocierea S.C. Conteh Barengott S.R.L. – S.C. Repcon S.A. – Goksin Insaat Gida Turizm Bilisim Tuketim Mallari Pazarlama Madencilik Ve Proje Musavirlik Hiz.San. Ve Tic. Ltd.Sti.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *