JAF ÎN MARAMUREȘ. Hoții au plecat cu 120.000 de lei.

Jaf ca-n filmele de acțiune în Maramureș, la o instituție publică. Persoane necunoscute au reușit să fure nu mai puțin de 120.000 de lei (aproximativ 24.000 de euro) din sediul Ocolului Silvic Vișeu de Sus. 

După atentatul cu bombă de la Arad, în care un om de afaceri a fost ucis fiind aruncată în aer mașina, iată că nici Maramureșul nu se lasă mai prejos: jaf ca-n filmele americane, cel mai probabil la pont.

Dar să spunem și ce am aflat noi pe surse, bineînțeles, pentru că incidentul NU A FOST MEDIATIZAT! Sursele noastre spun că în noaptea de luni spre marți, mai multe persoane necunoscute, având fețele acoperite cu cagule, au pătruns în interiorul Ocolului Silvic Vișeu de Sus, apoi în interior au tăiat cu un flex ușa metalică de acces în casierie.

Deși informația a fost bine protejată pentru a nu a ajunge la urechile publicului. Totuși, informațiile s-au scurs în presă, iar Poliția a vorbit despre incident abia după publicarea informației în spațiul public.

Ce spune Poliția

În data de 2 iunie, ora 07.39, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că la o unitate silvică administrativă a avut loc un furt. La fața locului polițiștii au constatat că, în perioada 31 mai- 02 iunie a.c., niște persoane au sustras suma de 120.000 lei din seiful care se afla situat în casierie. La nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș s-a constituit o echipă complexă în vederea efectuării cercetării la fața locului și stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii faptei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, au declarat reprezentanții IPJ Maramureș.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *