Jandarmii maramureşeni vor planta 171 de stejari pentru a marca aniversarea a 171 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române

În cadrul manifestărilor dedicate aniversării a 171 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, la nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române a fost inițiată campania ,,171 de stejari pentru România”.

În cadrul acestei campanii Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş a organizat o activitate de plantare puieți care va avea loc vineri, 02 aprilie a.c., începând cu ora 09.00.

Anul acesta, jandarmii maramureșeni vor marca această sărbătoare nu prin porți deschise și acțiuni demonstrative, ci și printr-o activitate diferită, plantarea a 171 de puieți de stejar într-o zonă forestieră ce necesită a fi împădurită, situată pe raza localității Băița.

La această activitate vor participa alături de jandarmi reprezentanți ai Direcției Silvice Maramureș, ai Ocolului Silvic Tăuții Măgherăuș, ai asociației EcoLogic din Baia Mare și un grup de elevi din cadrul Colegiului Tehnic ,,C.D. Nenițescu” din Baia Mare. Activitatea se va desfășura cu respectarea normelor privind prevenirea și limitarea răspândirii virusului SARSCoV2.

Fiind parte a comunităţii, implicarea noastră este firească şi încurajăm cât mai mulţi voluntari să participe la astfel de acţiuni. Plantăm pentru viitor pentru că ne pasă de mediul în care trăim!

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *