Mai mulți maramureșeni au ajuns la închisoare în ultimele zile

La data de 25 martie 2022, polițiștii maramureșeni au pus în aplicare trei mandate de executare a pedepsei închisorii emise de Judecătoria Baia Mare și Judecătoria Sighetu Marmației pe numele a trei bărbați de 43, 46 și 52 de ani.

Pedeapsa primită variază între 2 ani și 4 luni și 4 ani și 6 luni închisoare pentru comiterea de infracțiuni la regimul rutier și săvârșirea infracțiunii de viol.

Totodată, în urma activităților informativ-operative desfășurate de polițiștii Biorului de Investigații Criminale din Baia Mare, au depistat un tânăr de 18 ani din municipiu, pe numele căruia Judecătoria Baia Mare a emis mandat de arestare preventivă. Acesta este cercetat pentru comiterea infracțiunii de ultraj, fiind dat în urmărire națională. Tânărul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș.

La data de 27 martie, polițiștii din Moisei, împreună cu cei din Vișeu de Sus, au identificat un bărbat de 48 de ani din Moisei, pe numele căruia Judecătoria Vișeu de Sus a emis mandat de executare a pedepsei închisorii. Acesta a fost condamnat la 4 ani și 6 luni pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor.

Toate persoanele identificate au fost depuse la Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepsei.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *