Mașină de poliție făcută praf. Urmărire ca-n filme, pieton lovit, ”șofer” fără permis

Urmărire ca în filme pe o șosea din județul Buzău. Totul a început după ce un tânăr de 27 de ani, fără permis, a fugit dintr-o benzinărie, după ce a alimentat fără să plătească. Motiv pentru care Poliția a pornit pe urmele sale.

În încercarea de a scăpa de echipajul de Poliție care era angrenat în urmărirea lui, individul a ieșit de pe șosea, a lovit un pieton, apoi s-a izbit de un gard și s-a poticnit între un stâlp și un gard. Motiv pentru care nu și-a mai putut continua drumul.

De asemenea, și unul dintre polițiști a ajuns la spital. Agentul care era la volan a lovit un tub din beton și un stâlp de electricitate. Din verificările polițiștilor, tânărul fără permis conducea o mașină neînmatriculată, cu numere false. El a fost reținut pentru 24 de ore.

„În urma accidentului rutier produs pe raza localităţii Valea Râmnicului, la U.P.U.-SMURD au fost transportate două victime. Este vorba despre un bărbat (pieton) rănit grav, cu amputaţie de gambă, internat în secţia A.T.I.- Ortopedie, introdus de urgenţă în sala de operaţie. Cealaltă victimă, poliţist, a suferit fractură de peroneu şi contuzie pulmonară. Este internat în secţia A.T.I.- Chirurgie”, transmit surse medicale.

Sursa: PresaSM.ro

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *