Misiunile jandarmilor maramureșeni pentru acest sfârșit de săptămână

Întrucât se apropie sfârșitul de săptămână, jandarmii maramureșeni sunt pregătiți să asigure măsurile de ordine și siguranță publică specifice în această perioadă la evenimentele sportive și cultural-artistice care vor avea loc în județul nostru.

Pentru că ne dorim ca cetăţenii să petreacă weekendul în liniște și siguranță şi să se bucure de toate evenimentele, pe parcursul zilelor de vineri, sâmbătă și duminică, vom fi în mijlocul participanților la meciurile de handbal, rugby sau fotbal programate a se desfășura în această perioadă astfel: 

Sâmbătă vom fi la datorie în Baia Mare, pe Arena Zimbrilor pentru a asigura măsurile de ordine publică la meciul de rugby din cadrul Ligii Naționale de Rugby care se va disputa între echipele ”C.S.M. Știința Baia Mare” și ”C.S.U. ELBI” începând cu ora 16.00. Tot sâmbătă 13 aprilie, vom fi prezenți și la Târgu Lăpuș, la meciul de fotbal dintre echipele ,,A.S.C.S. F.C. LĂPUȘUL Târgu Lăpuș”  și ”A.C.S. Bradul Groșii Țibleșului”, pe stadionul din Târgu Lăpuș de la ora 15:00.

Duminică 14 aprilie ne veți putea vedea la Sala Sporturilor ,,Lascăr Pană” din Baia Mare pentru a asigura ordinea publică la meciul de handbal masculin care se va desfășura între echipele ,,C.S. Minaur Baia Mare” și ,,C.S.M Știința Bacău”, începând cu ora 18:00.

Tot duminică vom fi prezenți și la Moisei, la meciul de fotbal dintre echipele ”C.S. Zorile Moisei” și ”Avântul Bârsana”de la ora 15:00. 

Întrucât sfârșitul de săptămână este marcat preponderent de competiții sportive, jandarmii maramureșeni vă recomandă următoarele:

  • respectați indicaţiile jandarmilor şi pe cele ale organizatorilor atât la intrarea în arena sportivă, cât și în zonele adiacente acesteia;
  • manifestați un comportament adecvat în relație cu ceilalți participanți și evitați implicarea în conflicte de orice natură;
  • acordați o atenție deosebită copiilor dacă sunteți însoțiți de aceștia;
  • acordați atenție bunurilor personale și asigurați-vă că le păstrați în siguranță;

În cazul în care sunteți martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, solicitați sprijinul jandarmilor aflați în dispozitiv sau apelați numărul unic de urgenţă 112. Vă dorim un sfârșit de săptămână liniștit!

Sublocotenent, Gherasim Ioana-Anca
Purtător de cuvânt al I.J.J. Maramureş

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *