O persoană A CĂZUT de la etaj, la Hotelul Mara!

Un nou incident șocant are loc în Baia Mare. O persoană a căzut azi-noapte de la etaj, la hotel Mara, fiind găsită pe terasa unei anexe a clădirii. Salvatorii veniți la fața locului au preluat-o pe victimă în stare conștientă și au transportat-o de urgență la Spitalul Județean.

Au intervenit un echipaj TIM SMURD și unul de descarcerare, de la Detașamentul de Pompieri Baia Mare. Victima, conștientă, a fost coborâtă de pe terasă și transportată la Spitalul Județean de Urgență. Deocamdată nu dispun de alte informații, referitoare la împrejurările incidentului și la victimă”, a declarat Cornel Băbuț, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș.

ACTUALIZARE

Doi tineri, unul din 20 ani și celălalt de 18 ani, au încercat să escaladeze hotelul Mara din Baia Mare, fără niciun sistem de siguranță. Tânărul de 20 ani din Tăuții de Sus s-a desprins și a căzut în gol pe terasa hotelului.

Imediat amicul său de 18 ani a cerut ajutor la 112. La fața locului s-au deplasat echipajele de intervenție ale SMURD și ISU Maramureș. Tânărul a fost preluat în stare grav și transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Conform surselor noastre se pare că tinerii practicau o disciplină sportivă numită PARKOUR.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *