O PROSTITUATĂ ÎN VÂRSTĂ DE 25 ANI A FOST GĂSITĂ FĂRĂ VIAȚĂ PE BULEVARD

Luni, 19 iulie 2021 – o zi cu adevărat neagră în Maramureș. Polițiștii criminaliști intervin la un al treilea caz de deces suspect. După ce dimineață a fost găsit cadavrul unei femei plutind pe râul Lăpuș în zona Coruia, la amiază au fost solicitați să intervină în aceeași zonă pentru scoaterea unui cadavrul de sex bărbatesc – iubitul femeii se pare.

Iată că în jurul orei 14 criminaliștii băimăreni au fost solicitați să intervină la un caz pe bulevardul Independenței din Baia Mare, în zona în care femeiile iși oferă servicii sexuale contra cost. Cei care i-au solicitat au fost chiar polițiștii dintr-un echipaj de ordine publică. Aceștia ar fi văzut-o căzută și au încercat să o resusciteze. Au chemat si un echipaj medical al Ambulanței. Din păcate medicii au fost nevoiți să constate decesul. Se pare că suferise un infarct. Femeia avea 25 de ani și era îmbrăcată sumar.

Cadavrul a fost examinat exterior și nu s-au găsit urme de violență. A fost dus la morga Spitalului Județean de Urgență Baia Mare pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

Stire in curs de actualizare!

Foto: arhiva

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *