OAMENI ATACAȚI: BĂRBATUL SFÂȘIAT DE URS LA REMEȚI, IAR ÎN BAIA MARE, UN BĂRBAT A FOST MUȘCAT DE CÂINE

Ieri, 8 martie, polițiștii maramureșeni au fost sesizați cu privire la producerea unui atac canin și a unui animal sălbatic.

BAIA MARE

În Baia Mare, polițiștii au fost sesizați de un bărbat de 26 de ani din Bujoreni, cu privire la faptul că în timp ce se deplasa pe Bulevardul Unirii din municipiu, ar fi fost atacat de un câine care a ieșit din curtea unui imobil.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat că proprietarul câinelui este un bărbat de 33 de ani din Groși. Câinele a fost identificat ca fiind din rasa Ciobănesc German.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.

REMEȚI

Totodată, pe raza comunei Remeți, la ora 12.05, polițiștii Secției 6 Sarasău au fost sesizați despre faptul că un bărbat a fost atacat de un animal sălbatic.

La fața locului, polițiștii au identificat victima ca fiind un bărbat de 37 de ani din Remeți, iar din primele verificări au constatat faptul că bărbatul ar fi fost atacat de un urs.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul municipiului Sighetu Marmaţiei în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “vătămare corporală din culpă” (atac de animal sălbatic).

Foto: arhivă

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *